Invata pentru viitorul tau !

 


 Cursuri Formare Profesionala

    Lira Cop Creative desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor in conformitate cu legislatia in vigoare, avand o experienta de peste 10 ani pe piata fortei de munca.
    Suntem o companie 100% privata, cu capital romanesc, avem o experienta foarte bogata in calificarea/ recalificarea fortei de munca, participand in calitate de parteneri sau subcontractori in diverse proiecte POSDRU sau prin Programe de Cooperare Transfrontaliera.
    Ne-am implicat in etapa de dezvoltare a ideii de proiect, de identificare a nevoilor grupului tinta, de descriere a activitatilor, a personalului necesar pentru implementarea acestora, a bugetarii proiectului etc... in vederea derularii in conditii optime a activitatilor proiectelor.

    Organizam cursuri de calificare, perfectionare, specializare pentru ocupatii/ meserii din domeniul turismului si comertului, bine structurate, inteligibile, care sa ofere performanta, calitate si inovatie, adaptate exigentelor de pe piata muncii.
    Cursurile si programele noastre se adreseaza atat adultilor care vor sa se califice sau recalifice in meseriile din domeniul turismului, dar si tinerilor absolventi ai invatamantului general obligatoriu.

    Programele de formare in domeniul turismului au avizul de specialitate de la  Autoritatea Nationala pentru Turism.

    Procesul de formare profesionala organizat in conformitate cu standardele de pregatire profesionala sau ocupationale pentru ocupatia respectiva, se desfasoara flexibil, in functie de programul de lucru al cursantilor sau de orarul de functionare al unitatilor, in timpul saptamanii sau in week-end.

    La solicitarea agentilor economici organizam cursuri de calificare, specializare sau de perfectionare profesionala si la sediile  societatilor comerciale.

    Scoala noastra va pune la dispozitie formatori cu experienta atat pentru pregatirea teoretica cat si pentru pregatirea practica.

    Practica de pregatire profesionala se poate realiza si la societatile comerciale din care provin cursantii, sau prin repartizarea lor in unitati de prestigiu din Bucuresti sau din tara.

    Cursantii au la dispozitie suporturi de curs de specialitate, materiale auxiliare  adaptate la cerintele existente pietei muncii atat interna cat si internationala.


 Noi va putem implini visele cu eforturi financiare minime

IN TAXA DE SCOLARIZARE SUNT INCLUSE:

  • taxa de inscriere
  • taxa de desfasurare a cursului
  • taxa de examinare
  • taxa eliberare certificate de calificare sau absolvire (dupa caz).

pot fi achitate in mai multe rate.

    Totodata scoala noastra este acreditata de Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti pentru a presta servicii de INFORMARE SI CONSILIERE PROFESIONALA.

    Oferim orice informatie si/sau sprijin specializat oferit unei persoane cu privire la: alegerea unei ocupatii, progresul intr-o ocupatie, adaptarea la o ocupatie care se modifica, schimbarea ocupatiei sau orice alte probleme legate de o profesie (modalitati de mentinere a locului de munca, etc.).